Café

Café

Café Frankies, voorheen bekend als Café Zaal 't Haasje, is een typisch dorpscafé met een gezellige 'bruine' sfeer. Het is de perfecte plek om te genieten van een drankje terwijl je bijpraat met vrienden en familie, of om samen een kaartje te leggen. Het café heeft een bloeiende biljartclub die zorgt voor spannende ontspanning tijdens georganiseerde competities. Ook als je recreatief een potje biljart of darts wilt spelen, ben je bij Café Frankies aan het juiste adres.

Café Frankies staat bekend om zijn gezelligheid die geen tijd kent. Het is traditioneel de ontmoetingsplaats tijdens de jaarlijkse kermis, carnaval en boerenmarkt Effe noar Geffe. Tijdens deze evenementen doen wij ons uiterste best om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dat is vanzelfsprekend!

Darten in Café Frankies

Café Frankies wordt ook wel hét dartcafé van Geffen genoemd. Zowel recreatief als in competitieverband kunt u daarvoor bij ons terecht. Hiervoor staan moderne, professionele dartboards opgesteld in het café. Dartclub "The Bunny's" heeft Café Frankies als thuisbasis voor haar wedstrijden.

[Afbeelding]

[Naam]

Fucntie van persoon 06-12345678 info@creemers.nl

Over [naam]

Text.