Over ons

Over ons

Café ’t Haasje

Café Frankies opende zijn deuren op 3 juli 2023 onder het nieuwe eigenaarschap van Frank van Gennip, die de fakkel overnam van Erny en Anja de Haas, de drijvende krachten achter Café 't Haasje gedurende ruim 30 jaar. De locatie van Café Frankies is welbekend bij de inwoners van Geffen, gelegen aan de Dorpstraat waar in de jaren 40 het eerste Café werd geopend. Jarenlang was op deze locatie Café 't Haasje gevestigd.

Bij ons staat een gezellige sfeer centraal, en we zijn dé ideale plek voor een ontspannen drankje of borrel. Je kunt bij ons ook darten op traditionele of elektronische (softtip) dartborden. Bovendien zenden we op ons grote scherm zowel Eredivisie- als Europese voetbalwedstrijden uit, en we zijn ook de plek om Formule 1-races te volgen, met in het bijzonder de prestaties van Max Verstappen. Maar natuurlijk organiseren we ook een Pubquiz

60 Jaar Horecageschiedenis:
Café Zaal 't Haasje

In 1943 openden Bruur van Bergen en zijn vrouw Grada, bijgenaamd "Grada van Bruurre," Café Zaal 't Haasje aan de Dorpstraat in Geffen. Zestig jaar later hebben Erny en Anja de Haas het roer overgenomen. Het café van Bruur en Grada werd gekenmerkt door gemoedelijkheid, gezelligheid en uitmuntende service, vooral in de jaren 40. Het was een ontmoetingsplek waar iedereen elkaar kende en waar kaartspelen, biljarten en roddels hoogtij vierden. Ze waren ook voorlopers door een van de eerste televisies in Geffen te installeren. Een open serre vergrootte het café, en 'de Sjang' met zijn orkest vermaakte het publiek, vooral tijdens kermis- en speciale evenementen.

In 1964 namen dochter Zusje en schoonzoon Adriaan het bedrijf over en moderniseerden en breidden het café uit. Het werd de thuisbasis voor verschillende verenigingen en bleef de plek van gemoedelijkheid en gezelligheid. De jaren '70 brachten de bouw van een kleine feestzaal, een langgekoesterde droom van Zusje en Adriaan. Het werd een groot succes, leidde tot constante verbouwingen en uiteindelijk tot bijna een verdubbeling van de zaal. Het café werd aangepast om verschillende verenigingen te huisvesten.

Harold en Erny, de zonen van Zusje en Adriaan, werden betrokken bij het bedrijf. Harold koos voor het familiale vrachtwagenbedrijf, terwijl Erny zijn passie volgde en Café Zaal 't Haasje overnam, samen met zijn vrouw Anja. Sinds 1992 zetten ze de familietraditie voort.

Erny en Anja bleven renoveren en vernieuwen, met een complete herinrichting van de zaal en het café, inclusief nieuwe bar, vloer, plafond en meubels. De zaal is geschikt voor allerlei feesten en biedt eten van snacks tot uitgebreide buffetten, alles bereid in hun eigen keuken. Café Zaal 't Haasje bouwde een sterke reputatie op als de ideale plek voor feesten, of het nu bruiloften, bedrijfsfeesten, themafeesten of jubilea zijn. In zomer van 2023 sloot Café Zaal 't Haasje zijn deuren en opende Café Zaal Frankies.

[Afbeelding]

[Naam]

Fucntie van persoon 06-12345678 info@creemers.nl

Over [naam]

Text.