Pubquiz

Pubquiz

Dit jaar is het opnieuw tijd voor de 'PubQuiz Met De Fles Op Tafel' in Café Frankies, waar we een gloednieuwe PubQuiz organiseren met vragen, afbeeldingen, geluidsfragmenten en een proefronde.

Omdat we in Geffen al meerdere PubQuiz-evenementen hebben georganiseerd, gaan we ervan uit dat de meesten van jullie al een idee hebben van wat een pubquiz inhoudt. Laten we echter, voor degenen die er nog nooit aan hebben deelgenomen, eerst uitleggen wat een PubQuiz niet is: Het is niet overdreven moeilijk. Sommigen denken misschien dat je een expert moet zijn om mee te doen, maar zelfs hoogopgeleide mensen kunnen soms niet antwoorden op vragen over soaps, metseltechnieken of Joshi (dat groene draakje uit Mario Bros). Onze PubQuiz draait vooral om plezier, met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen.

En laten we duidelijk zijn, het is ook niet duur en absoluut niet saai! Het kost slechts €20,00 per team van maximaal 5 personen en je bent de hele avond vermaakt... En saai? Nee hoor, we stellen zoveel vragen dat er altijd genoeg gespreksstof is!

Je kunt je team van 3, 4 of 5 personen aanmelden voor de PubQuiz op onze website, www.metdeflesoptafel.nl, en vergeet niet je teamnaam door te geven. We beginnen om 20.00 uur en maken de winnaar van de avond bekend voor 23.00 uur.

De data van dit seizoen:

  • Donderdag 7 september 2023
  • Donderdag 9 november 2023
  • Donderdag 11 januari 2024
  • Donderdag 22 februari 2024
  • Donderdag 11 april 2024
  • Donderdag 13 juni 2024

Inschrijven via: https://www.metdeflesoptafel.nl/inschrijven/

Locatie

Pubquiz Café & Zaal Frankies
Dorpstraat 28
5386 AM Geffen